Snabba tips om kakling och badrum

Hej! Här kommer en kort lista på tips, som min kompis frågade om nyligen.

Hur man kaklar ett badrum utan att paja hela huset

Att kakla ett badrum kan vara en skrämmande uppgift, men det är definitivt inte så svårt som du kanske tror. Faktum är att med rätt verktyg och några enkla instruktioner kan du få ditt nya badrum kaklat på nolltid.

Här är fyra tips som hjälper dig att komma igång:

 

– Förbered ytan före plattsättning av badrumsrenovering Stockholm med fogning eller tätningsmedel vid behov. Detta kommer att hjälpa till att hålla plattorna på plats och förhindra att de fastnar på ytor som de kommer i kontakt med senare.

– Välj kakel som matchar de omgivande väggarna och golvet perfekt. Se till att använda prover först så att du vet exakt vilka färger och mönster som finns tillgängliga innan du gör ett köp. Överväg också att välja kakel som har ett underlag (baksida) så att det med tiden står sig bättre mot slitage.

– Förbered din murbruksblandning innan du påbörjar installationen genom att blanda ihop tillräckligt med vatten för formel (ungefär 1 kopp), Portlandcement (4 matskedar), sand (1 matsked), limejuice (2 teskedar) , aluminiumoxidpulver {om du använder} , fint aggregat {om det används} , hydratiserad kiselgel {om det används} . Om du lägger till HDPE / PVC-förstärkningsfibrer, försök att röra i cirka 2 uns glasfiberharts per gallon totalt vatten). Rör om tills det är slätt; tillsätt mer vatten om det behövs}. För bästa resultat vänta 24 timmar efter blandning av ingredienser innan du börjar bygga.) Täljsten är också ett utmärkt alternativ för bänkskivor eftersom dess naturliga strävhet hjälper till att skydda mot bakterier och sådant.

 

Det var allt! Vi ses och hörs i nästa blogg, där vi ska titta på stambyte Stockholm 🙂